Psykoterapi

Om mig

Har læst en 5 år lang uddannelse til dels Gestaltterapeut , på Bjødstrup og dels Dynamisk Relationsorienteret Psykoterapeut, på Psykoterapeutuddannelsen, i Velling Koller, hvilket er en meget effektiv form for terapi. Har erfaring med Kognitiv terapi og ACT. Er uddannet som såvel individuel -, gruppe – og parterapeut.

PSykoterapi

Psykoterapi er en fællesbetegnelse for forskellige former for samtalebehandling/samtaleterapi, der alle består i, at en psykoterapeut gennem gentagne samtaler støtter og hjælper en klient/person med, at afhjælpe dennes psykiske problemer.

Der findes flere forskellige terapiformer, men fælles for alle psykoterapiformer er ideen om at klienten kan opnå indsigt i sine egne følelses – tanke – og handlemønstre, og derved forandre problematiske tanke/handlemåder, der f.eks. kan give sig udslag i angst, depression, krisereaktioner, seksuelle problemer, følelser af ensomhed, magtesløshed, meningsløshed eller dødsangst, parforholdsproblemer, spiseforstyrrelser, afhængighed af stoffer eller alkohol m.v.

Psykoterapi praktiseres under mange forskellige former og kan have mere eller mindre overlap med beslægtede interventionsformer som psykologisk rådgivning, psykoeduktion, coaching og lignende. Med psykoterapi forstår man dog oftest noget, der retter sig mod dyberegående forandringer i personen.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig og få svar

Kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig, enten på mail eller telefon.
Jeg prøver så vidt muligt at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. 
Bedste hilsner 
Annie Brøndum Cramer

Tlf. 28 95 08 43
Mail: kontakt@terapihuset-abc.dk
CVR: 39760746