Healing & Healingmassage

Om mig

Har læst en 5 år lang uddannelse til dels Gestaltterapeut , på Bjødstrup og dels Dynamisk Relationsorienteret Psykoterapeut, på Psykoterapeutuddannelsen, i Velling Koller, hvilket er en meget effektiv form for terapi. Har erfaring med Kognitiv terapi og ACT. Er uddannet som såvel individuel -, gruppe – og parterapeut.

Healing & Massage

Meget ofte sætter bekymringer og problemer sig i kroppen og det kan komme til udtryk som opspændinger og smerter i dele af kroppen, såsom hovedpine, mavesmerter, smerter i nakke, ryg og skuldre, smerter i muskler og led eller som ophobninger af affaldsstoffer i kroppen.

Jeg kan gennem reiki – healing og lettere massage hjælpe dig til at finde mere balance i kroppen og opnå større velvære.

Jeg udfører ikke dybdegående fysiurgisk massage og henviser til behandling hos praktiserende fysioterapeuter.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig og få svar

Kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig, enten på mail eller telefon.
Jeg prøver så vidt muligt at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. 
Bedste hilsner 
Annie Brøndum Cramer

Tlf. 28 95 08 43
Mail: kontakt@terapihuset-abc.dk
CVR: 39760746