Mindfulness meditation´s kursus

Om mig

Har læst en 5 år lang uddannelse til dels Gestaltterapeut , på Bjødstrup og dels Dynamisk Relationsorienteret Psykoterapeut, på Psykoterapeutuddannelsen, i Velling Koller, hvilket er en meget effektiv form for terapi. Har erfaring med Kognitiv terapi og ACT. Er uddannet som såvel individuel -, gruppe – og parterapeut.

8 ugers basis kursus

Mindfulness kan oversættes til ”bevidst nærvær” – det at være til stede i nuet – uden at dømme eller vurdere det, der er tilstede i tankerne, sindet og kroppen.

Gennem dette kursus opøver du din evne til at have fokus på sindets og kroppens evne til at hele sig selv og skabe følelsesmæssig balance, styrke dit fysiske og mentale helbred og dermed få mere ro, overblik, energi, koncentration og glæde over livet.

Egentlig er det en egenskab ved den menneskelige bevidsthed, så det er noget vi alle kan – problemet er bare, at vi ofte bliver distraheret af vore egne tanker om fortiden og bekymringer om fremtiden og derfor kan have svært ved at være i nuet.

Alle kan have glæde af et basis forløb, især hvis man ofte har for travlt, har svært ved at finde ro, har nedsat selvværd eller er ramt af stress. Ved at øve sig i at være nærværende her og nu, kan man mobilisere de indre ressourcer og udvikle sig, komme bedre i balance med sig selv, træffe målrettede beslutninger, finde den indre ro og glæde samt øge sit selvværd.

Kurset er en veksling mellem teoretisk undervisning og guidede meditationer, hvor vi sidder eller ligger på måtter og puder på gulvet. Løst behageligt tøj er at foretrække.

For at få det forventede udbytte skal man være indstillet på daglig træning derhjemme i de 8 uger, kurset strækker sig over. Deltagerne får mulighed for, ved hver kursusgang, at dele erfaringerne med hinanden.

Programmet er udviklet af den amerikanske professor Jon-Kabat Zinn, som gennem sit forskningsarbejde opdagede, at mange af hans forskningspatienter kom sig hurtigere efter sygdom og operation, når de praktiserede mindfulness. Endvidere er programmet yderst virksomt, når det handler om, at reducere stress, angst, depression, traumer og livets eksistentielle kriser.

Efter i mange år at have opnået gode resultater i behandlingen af stress, angst, depression og kroniske smerter, er der nu kommet talrige undersøgelser med videnskabelig dokumentation og evidens for, at programmet virker og at mentalt helbred kan trænes på lige fod med fysisk helbred. Det er derfor en behandling, bla. sygehuse og institutioner inddrager mere og mere i behandlingen af patienterne.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig og få svar

Kontakt mig

Du er velkommen til at kontakte mig, enten på mail eller telefon.
Jeg prøver så vidt muligt at besvare din henvendelse indenfor 24 timer. 
Bedste hilsner 
Annie Brøndum Cramer

Tlf. 28 95 08 43
Mail: kontakt@terapihuset-abc.dk
CVR: 39760746